پروپشیا

نویسنده: جعفر

یکشنبه، 10 خرداد 1383، ساعت 22:5

آیا تا به حال شده که داروی پروپشیا به موی کسی تاثیری نگذارد؟ تا ثیر دهی این دارو تا چند روز نشان میدهد؟ و آخر اینکه، آیا دارویی بهتر از این وجود دارد؟ که تاثیرش از این دارو بیشتر باشه؟

E-mail:  وارد نشده است

باسلام

بله ممکن است ،فعلا که جدید ترین دارو است

/ 15 نظر / 5 بازدید
نمایش نظرات قبلی

به نظرمن اصلآ کسی به سوالات ماجواب نمیده من دارم بااین بیماری دیونه میشم رسوال نوشتم ولی کسی جواب ندادمن ازهمون روزی که ایمیل دادم هرروزبه همین قسمتی که ایمیل نوشتم سرمیزنم هیچ خبری نیست[گریه][قهر]

ریحانه

سلام .من 25 سالمه وحدودا از 5و6 سالگی پیسی گرفتم خیلی دارو استفاده کردم وبعضی از لکه هام خوب شدن وامسال سلول درمانی انجام دادم اما فقط چند تا نقطه قهوهای رو لک هام افتاد.خسته شدم لک ها اذیتم می کنه . می خواستم بدونم اگه تمام پوستم رو یک دست سفید کنم ضرر داره واسم یا نه . اگه ضرر داره وخوب نیست به خاطر چیه؟

مینا

با سلام . مدت یک سال است لکه سفیدی به اندازه پشت ناخن زیر لبم ایجاد شده قبل از این مورد هم دوره پر استرس داشتم و هم از آب لیمو و عسل به عنوان ماسک صورت استفاده کردم . این لکه با توجه به مراجعه به پزشک و استفاده از کرم تغییر چندانی نداشته . آیا این عارضه پیسی است و آیا درمان دارد .با تشکر .

آزاده

سلام من زیر گلوم یک لک سفید هست وهمچنین زیر نافم یک لک سفیده ,22 سالمه و از وقتی یادم میاد این لک ها وجود داره به دکترهای زیادی هم مراجعه کردم ,باید چکار کنم؟ لطفا کمک کنید

hamid

hichi khastam bebinam khashi

محمدی

ایا کسی تا بحال درمان شده است من شنیدم پیسی درمان ندارد؟

م.ش

سلام .مخلوط سيروسركه براي درمان امتحان كردم جواب داد.

مرضیه

م خانم 35ساله ای هستم مبتلا به پیسی خفیف ایا با استفاده از داروهای زینک پلاس وویتامینهای گروه ب امید به بهبودی داشته باشم ایا با توجه به سن احتمال شدت بیماریم وجود داردممنون

سلام خسته نباشید.آیا پیسی میتونه به خاطر کبد باشه....؟

فرشاد

سلام وقت بخیر مدت 9 سال است یک کلکه سفید در ناحیه ابرو و بالای ابرویم سفید شده است و یه تعداد یاز موهای ابروهام رو هم سفید کرد و در این مدت اصلا زیاد نشده است درمان های دارویی را اوایل داشتم مثل ویتیلیکس و یک چند داروی موضعی کهجواب چندان زیادی نگرفتم می خواستم بدونم لیزر جوابگو هست؟ایا لیزر موجب تحریک و بیشتر شدنش نمی شود؟