*متخصص پوست و مو و زیبایی و کاشت مو * دکتر صداقت پیشه *

مشاوره رایگان کاشت مو در مطب انجام می پذیرد. تلفن: 88881101 ,5-88206544.آدرس: تهران، خ ولی عصر، نبش خ توانیر، پلاک 2492. کاشت مو و ابرو با روشهای FUT و FIT و BHT با حداکثر تراکم انجام می شود. توضیح: این وبلاگ با بیش از 16 سال سابقه، از پیشگامان وبلاگ پزشکی در کشور می باشد. برای مراجعه به سوالات مطرح شده به قسمت پایین، سمت چپ مراجعه فرمایید.

مصاحبه دکتر صداقت پیشه با شبکه چهار
ساعت ۱٠:۱٦ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٢ امرداد ۱۳٩۳  


 
مصاحبه با خبرگزاری آنا: تاتو خطر ابتلا به ایدز و هپاتیت را افزایش می‌دهد
ساعت ٩:٠٥ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٢ امرداد ۱۳٩۳  

خبرگزاری آنا: یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه تزریق مواد رنگی در پوست می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری داشته باشد گفت: تاتو خطر ابتلا به ایدز و هپاتیت را افزایش می‌دهد. 

دکتر خلیل صداقت پیشه در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه پزشکی خبرگزاری آنا درباره عوارض تاتو بر روی پوست گفت: برخی افراد برای تنوع و از روی علاقه از برچسب‌های تاتو استفاده می‌کنند که این اقدام ممکن است منجر به بروز برخی عوارض و حساسیت‌های پوستی شود که گذرا و قابل درمان است.

وی افزود: اما برخی دیگر به دلیل پیروی از مد و یا رفع برخی معایب ظاهری اقدام به تاتو‌های دائم بر روی بازو، سینه، کمر، ابرو و... می‌کنند که در این موارد از رنگ‌های شیمیایی و رنگی استفاده می‌شود.

این متخصص پوست و مو در ادامه با توجه به عوارض تاتوهای تزریقی گفت: تزریق این مواد رنگی در پوست می‌تواند منجر به برزو عفونت‌های میکروبی و یا ویروسی شود که در نهایت خطر ابتلا به هپاتیت و یا ایدز را افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه بروز عوارض تاتو ممکن است در زمان تزریق و یا ماه‌ها و سال‌ها به طول بیانجامد گفت: تحریک رنگدانه‌های تاتو می‌تواند موجب بروز بیماری«سارکوئیدوز» شود به عنوان مثال افرادی که تاتو ابرو انجام می‌دهند و پس از مدتی تصمیم به کاشت ابرو می‌گیرند این عمل کاشت موجب ایجاد تحریک می‌شود.

صداقت پیشه در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: تاتوهایی که به رنگ آبی و یا مشکی هستند به راحتی توسط لیرز از روی پوست پاک می‌شوند اما متاسفانه تاتوهای رنگی که امروزه نیز بسیار رایج شده قابل پاک شدن با لیرز نیستند حتی در موارد لیزر موجب تغییر رنگ و بدشکلی ظاهری آن نیز می‌شود.

وی با توجه به پاک کردن تاتو در آرایشگاه‌های زنانه گفت: متاسفانه در برخی آرایشگاه‌ها از تاتو سفید برای محو کردن رنگ‌ها تاتو استفاده می‌کنند که این تاتو سفید دیگر به هیچ عنوان قابل پاک کردن نیست.


 
دمودکس وروزاسه
ساعت ۳:٠٤ ‎ب.ظ روز جمعه ۳ امرداد ۱۳٩۳  

سوال:‌

باسلام عدرخواهم آقاب دکتر بنده مشهد هستم وگرنه حتما حضوری برای درمان خدمت میرسیدم .اقای دکتر همین دمودکس که در وبلاگتان گفتید مشکل من است آزمایش داده ام این جمله را نوشته demodex folliculorum(adults/eggs) were observed (p) بعد از این آزمایش یک دوره داروهایی که دکترم داد را استفاده کردم چند پماد بود یکی دو هفته خوب بود اما دوباره شروع شد بدتر.دوباره رفتم آمپول زیرپوستی زدم که اما بعد از یکماه دوباره شروع شد .چطورمیتوانم از شر این ها خلاص شوم خواهش میکنم راهنمایی کنید ................................................

---------------------------------------------------------------

پاسخ:

باسلام

دمودکس یک نوع انگل داخل سلولی پوست است وایجاد بیماری پوستی روزاسه می شود که جوش ها یی در قسمت مرکزی پوست صورت ایجاد می شود ودرمان ان طولانی است گاهی چندسال طول می کشد باید تحت نظر متخصص ادامه دهید


 
گودی چشم
ساعت ۱:٢٢ ‎ب.ظ روز جمعه ٢٠ تیر ۱۳٩۳  
سوال:

با سلام و خسته نباشید بنده نزدیک به 7 ماه بود که قرص های ضد افسردگی مصرف میمردم که قرینه چشم فرو رفته وپلکم مثل قبل از قرص های بیرون نیست و گودی چشم کاملا محسوس است میخواستم بدانم چه کار باید کرد آیا خود به خود این به حالت اولیه بر میگرده یا با کرم یا می خواستم نظر شما را بدانم با تشکر

----------------------------------------------------------------------------
پاسخ:‌

باسلام

گودی با کرم برطرف نمی شود فقط به کمک ژل می توان به بیمار کمک کرد البته گاهی تیرگی دور چشم ایجاد می شود بیمار احساس فرورفتگی می کند ولی با داروهای روشن کننده احساس بهبودی می کند


 
مصاحبه دکتر صداقت پیشه با شبکه جام جم
ساعت ۱۱:٤٩ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٩ دی ۱۳٩٢  


 
مصاحبه دکتر صداقت پیشه با شبکه دو
ساعت ۱٠:٤۳ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٩ دی ۱۳٩٢  


 
دکتر صداقت پیشه
ساعت ۱٠:٠٩ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٧ آبان ۱۳٩٢  


 
افتادگی پوست
ساعت ٧:٢٦ ‎ب.ظ روز جمعه ٦ بهمن ۱۳٩۱  

سوال:

با سلام و احترام مادرم 42 سال دارد و پوست صورتش بشدت افتادگی دارد( گونه ها ، پلک)میخواستم بپرسم ایشون با کشیدن پوست صورت مشکلشون حل میشه ؟ یا اگر امکانش هست راهی را به ما پیشنهاد کنید که دائمی باشه ...با سپاس فراوان                                                       

------------------------------------------------------------------

پاسخ:

باسلام با این توضیح بله می توانند عمل کنند وراه دایمی ان هم همین راه هست فقط بعد از عمل دوری از افتاب و اسیب های محیطی می تواند از بازگشت مشکل جلوگیری کند


 
عمل روی لب
ساعت ٦:۳۸ ‎ب.ظ روز جمعه ٢٩ دی ۱۳٩۱  

سوال:

درود دکتر!
میخواستم بدونم آیا ارتدونسی برای جراحی لب مشکلی ایجاد میکنه؟من مدت2ساله ارتدونسی کردم و هنوز 2ساله دیگه باید بمونه اما من علاقه زیادی به جراحی لب دارم.اگه ممکنه جوابمو بدید ممنونم                                                       

-----------------------------------------------------------------------------

پاسخ:

باسلام  نمی دانم چه عملی روی لب انجام می خواهید بدهید ولی قاعدتا انها به هم ارتباطی ندارند ومانع هم نیستند  وهمچنین تزریق لب جهت برجستگی ان مانعی ندارد


 
لیکن پلان
ساعت ٦:۳٢ ‎ب.ظ روز جمعه ٢٩ دی ۱۳٩۱  

سوال:

مدتی است که قرص لووکسین مصرف میکنم وروی پوستم دونه هایی تاول مانند به وجود می اید تشخیص متخصص پوست بیماری(کلین پلان)بوده است بعد مصرف کورتن به مدت2ماه از روزی 7تا شروع کردم هر 5روزی یک قرص کم شد تا الان روزی 2قرص میخورم ولی همچنان قبلی ها خوب شده ولی هنوز دارد تازه میزند ایا ممکن است از قرص لووکسین باشد که تازه شروعش کردم ؟ایا بجز کورتن درمان دیگری ندارد؟      

-----------------------------------------------------------------------------

پاسخ:

باسلام

لیکن پلان  معمولا بیماری مستقلی است وبا عوامل عصبی واسترس تشدید می شود ولی نوع دارویی نیز دارد با پزشکتان مطرح کنید تا این نکته را در نظر داشته باشد واقدام لازم انجام دهند .این بیماری داروهای زیادی دارد وفقط کورتون درمان ان نیست ولی کورتون داروی موثری است                                                  


 
تب خال مکرر
ساعت ٦:٠٧ ‎ب.ظ روز جمعه ٢٩ دی ۱۳٩۱  

سوال:

سلام جناب دکتر ،به پیر به پیغمبر خسته شدم بس تبخال زدم رو صورتم تما جای لکش مونده دوسه روز تب کردم الان رو گونم اندازه سکه صدتونی و دوطرف چونم تبخاله روش خمیردندون زدم نخاره،دکترجان جان اون قسمی که خوردی اگه درمون نداره بشین اختراع کن بخدا خودم میام روم ازمایش کنی ،بخدا بخاطر اىنکه تبخال همش میزنم سر کار نرفتم دیگه                                                       

-----------------------------------------------------------------------------

پاسخ:

باسلام  اگر فاصله عود تبخال خیلی نزدیک است می توان با درمان دارویی خوراکی درمان کرد نگران نباش قبلا درمان پیدا شده نیاز به درمان ازمایشی روی شما نیست .فقط کمی حوصله وصبوری می خواهد

 
نام دارو ویا کرم
ساعت ٤:٤٧ ‎ب.ظ روز جمعه ٢٩ دی ۱۳٩۱  

سوال:

نام کرم گریمی که میشود باان ترکها را پوشاند را بنویسید در سایت

-----------------------------------------------------------------------------

پاسخ:

باسلام من که نباید از داروها نام ببرم که تبلیغ نشود ولی چون این دارو نمونه های زیادی ندارد می نویسم مثلا کاورمارک  فیس ماژیک ویا لگ ماژیک  برای پوشش خوب است

 
فینستراید
ساعت ۱:٢٢ ‎ب.ظ روز جمعه ٢٢ دی ۱۳٩۱  

سوال:

با سلام و ممنون بابت اطلاعات مفیدی که در اختیاره جوونا قرار میدین.به مدت 3 سالاز قرص 1 میلی فیناستراید استفاده کردم و ریزش موهام نه تنها متوقف شد بلکه رشد خوبی هم داشته ولی از اطراف میشنیدم که ممکن مردهارو نابارور(عقیم) کنه.راستش چند وقتیه که ترسیدم از این اتفاق و 1 ماهه دیگه این قرص رو استفاده نمی کنم.خواستم از شما بپرسم که آیا امکانش هست به واسطه استفاده از این قرص کسی عقیم بشه؟                                                       

-----------------------------------------------------------------------------

پاسخ: 

باسلام  خیر عقیمی ایجاد نمی کند بلکه باعث کاهش میل جنسی می کند ضمنا شما می توانید از کپسول پروست ارب نیز استفاده کنید


 
گرانولوما پیوژنیکوم
ساعت ٧:٤٢ ‎ب.ظ روز جمعه ۱ دی ۱۳٩۱  

سوال:

با سلام.حدود یه ماه پیش روی گونه پسر 7 ماهه ام یه نقطه قرمز رنگ دیدم که بعد از گذشت یه ماه مقداری بزرگتر شده.فکر میکردیم جای نیش پشه باشه .ناخنش به اون جوش خورد و مقداری خون اومد و با تماس دست پسرم روی گونه اش باز خون ازش جاری میشه. پیش دکتر بردیم گفت که گرانولوما است و باید سوزانده بشه.اقای دکتر نظر شما چیه.باتوجه به اینکه بچه کوچیکه و خیلی هم جنب و جوش داره کوتر راه مناسبیه؟راهی هست که با یه داروی موضعی خوب بشه؟متشکرم                      

------------------------------------------------------------------------------

پاسخ:                                        

باسلام  خیر دارو کمک کننده نیست واگر پزشک متخصص وبا مهارت کافی این کار را انجام دهد مشکلی نیست چون مرتب با تحریک دست ولباس خونریزی خواهد کرد

 
ناخن
ساعت ٢:۳٧ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٥ امرداد ۱۳٩٠  

سوال :

سلام آقای دکتر خسته نباشین

من یه مدت قبل رفتم پیش یه متخصص پوست به خاطر ناخن بد شکل ام ایشون گفتن که میشه کشیده بشه ریشه اش بسوزه و ناخن مصنوعی جاش گذاشته بشه اما گفتن که من تا حالا اینکارو انجام ندادم میخواستم ازتون بپرسم همچین درمانی امکان پذیر هست؟ و اگه هست متخصص پوست دیگه ای میتونه اینکارو بکنه؟/
ممنون از راهنماییتون

------------------------------------------------------------------------------------------

پاسخ: 

باسلام خیر در صورتی که تصمیم به کاشت ناخن داشته باشید نباید ناخن کشیده شود.معمولا ناخن مصنوعی را به ناخن شما چسب می کنند.که در خیلی موارد باز هم واکنش نشان می دهد

 
قدردانی
ساعت ۱٢:٠٩ ‎ب.ظ روز جمعه ٧ امرداد ۱۳٩٠  

سوال:

سلام آقای دکتر

از این که زحمت میکشید و وقت میگذارید و مردم رو راهنمایی میکنید خیلی متشکرم.
امیدوارم این کار شما و امثال شما برای سایر متخصصین هم الگو قرار بگیره.
و حتما دعای خیر مردم هم پشت سر شماست.
سوالی نداشتم و فقط خواستم تشکر کنم.
یا علی مدد  

--------------------------------------------------------------------------

پاسخ:

باتشکر انشاالله قابل استفاده باشد .هر حرکتی که در جهت اگاهی بخشی مردم باشد هر قدر ناچیز و با هر انگیزه ای  بی اجر نمی ماند همین نوشته های شما دنیایی ارزش دارد باز هم ممنونم                                                     

 
مصاحبه دکتر صداقت پیشه با شبکه سه قسمت سوم
ساعت ٩:۱٠ ‎ق.ظ روز شنبه ۳ مهر ۱۳۸٩  


 
مصاحبه دکتر صداقت پیشه با شبکه سه قسمت دوم
ساعت ٩:٠٩ ‎ق.ظ روز شنبه ۳ مهر ۱۳۸٩  


 
مصاحبه دکتر صداقت پیشه با شبکه سه قسمت اول
ساعت ٩:٠٤ ‎ق.ظ روز شنبه ۳ مهر ۱۳۸٩