*متخصص پوست و مو و زیبایی و کاشت مو * دکتر صداقت پیشه *

مشاوره رایگان کاشت مو در مطب انجام می پذیرد. تلفن: 88881101 ,5-88206544.آدرس: تهران، خ ولی عصر، نبش خ توانیر، پلاک 2492. کاشت مو و ابرو با روشهای FUT و FIT و BHT با حداکثر تراکم انجام می شود. توضیح: این وبلاگ با بیش از 16 سال سابقه، از پیشگامان وبلاگ پزشکی در کشور می باشد. برای مراجعه به سوالات مطرح شده به قسمت پایین، سمت چپ مراجعه فرمایید.

جوش صورت
ساعت ٩:٢٤ ‎ق.ظ روز جمعه ٧ آبان ۱۳٩٥  
با عرض سلام‌و خسته نباشید.جنا ب دکتر من دختری ٢۴ ساله هستم که حدود ٢ـ٣ ساا هست که قورتم جوش میزنه ولی الان حدود ٧ـ٨ ماهه ک خیلی شدید تر شده.هنخ ی راه های درماتی را رفتم.اریترومایسینـدایکسی سایکیلینـاسپیرونولاکتون با توجه به مشکل هورمونی‌ک دارم و....تا نهاینا قرص راکوتان را انتخال کردم.الان‌حدود ۶ روزه ک دارو‌را مصرف میکنم.فعلا ک هیچ تغییری حاصل نشده.ولی میخوام‌بدونم با توجه به مشکل هورمونی‌ک دارم‌این‌قرص واسم ضرر نداره.البته آزمایشام خوب بود.و اینک٧ کقد طول میکشه تا حداقا یکم اثر کنه قرص ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، با سلام شش روز هنوز زود است براى کنترل جوش ،حتما انشاالله کنترل خواهد شد ،ضرر ندارد ولى اگر همزمان اختلال هورمونى درمان نشود به رواکوتان جواب نخواهد داد ، ،معمولا از ماه دوم وسوم کنترل مى شود ،در طى درمان هم مجددا ازمایش کنترل کنید
 
داروى جوش
ساعت ٥:٥٩ ‎ق.ظ روز جمعه ۳٠ مهر ۱۳٩٥  
سلام اقای دکتر من 15سالمه روی صورتم جوش زده زیاد نیست ولی داره زیاد میشه رفتم متخصص پوست و گفت به خاطر بلوغ هست و غرور جوانیه ولی ی محلول موضعی (کلیندامایسین)بهم داد و کپسول 100تتراکیم گفت مصرف کن بخوب میشه )! نظر شما چیه عوارض خاصی هم فک نکنم داشته باشه مرسی بابت راهنماییتون♥ ................................................................................................................................................................... با سلام بله ممکن است به قول شما غرور جوانى باشد ولى دلیل نمى شود که درمان نشود ،همه گونه جوش باید درمان شود وگرنه جاى جوش با هیچ روشى بطورکامل خوب نمى شود پس باید جوش را درمان کرد که جا نگذارد ،حتما طبق نظر پزشکتان درمان را کامل ادامه دهید ،تصور بعضى بیماران این است که چون احتمال بهبودى خودبخود جوش هست نباید درمان کرد که اعتقاد صحیحى نیست